Wonen in Oisterwijk

KVL Dorp ligt aan de noordkant van het monumentale hart van het KVL terrein.

Parel in 't groen

Wonen in Oisterwijk

Oisterwijk. Een plek waar je je altijd welkom voelt. En waar je direct thuiskomt.

Met de sfeervolle historische dorpskern waar genieten met hoofdletters geschreven wordt. Genieten van heerlijk eten en drinken, van prachtige winkels en van kunst en cultuur.

Even de levendigheid en drukte achter je laten? Ga lekker wandelen of fietsen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen en Kampina; één van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland naast je deur.

Met een ligging in het midden van de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Tilburg, woon je in Oisterwijk supercentraal. Je bent altijd in de buurt én zo weer thuis!

Het plan KVL

Een plek met karakter. Dat is het KVL terrein. De oude leerfabriek met zijn markante gebouwen komen weer tot leven en tot bloei.

Wonen op het KVL terrein combineert karakter met comfort en levendigheid met ruimte. Letterlijk ruimte om te leven, maar ook ruimte voor werken, ondernemen, creativiteit en ontspanning.

KVL bestaat uit verschillende wijken: West, Centraal en Dorp. Elke wijk heeft een andere woonsfeer. KVL Dorp ligt aan de noordelijke kant van het terrein. Een fijne buurt met de uitstraling van een dorp. Woningen met een unieke uitstraling, aan een pleintje of een gezellige straat. Ruim van opzet, een luxe keuken en heerlijke badkamer, een fijne tuin, op een duurzame manier gebouwd én instapklaar.

Met alles binnen handbereik: scholen, supermarkten, medische voorzieningen, natuur, sport en openbaar vervoer.

Ligging Oisterwijk

Thuis in KVL ligt supercentraal.

Voorzieningen

Alles wat je nodig hebt, ligt direct bij je in de buurt.

Boodschappen & winkelen

Je dagelijkse boodschappen doe je bij de Jumbo, AH of Nettorama op steenworp afstand van KVL. In Oisterwijk vind je bijzondere boetieks en landelijke ketens.

Onderwijs

Van kinderdagverblijf tot middelbaar onderwijs, het is er. Op enkele minuten met de fiets, auto of trein. Het NS-station ligt in de buurt.

Zorg

In Oisterwijk zijn meerdere huisartsen, apotheken en fysio-praktijken. Daarnaast heeft Oisterwijk ook een ziekenhuis ETZ Oisterwijk waar je terecht kunt voor de poliklinieken van Cardiologie en Dermatologie.

Sport & ontspanning

Fitness en groepslessen volg je bij FitXpert tegenover KVL. Tennissen, hockeyen en voetballen kun je op Sportpark Den Donk, enkele kilometers verderop. Op termijn komt ook binnenzwembad De Leystroom hier naartoe.

Ligging van KVL Dorp

In KVL Dorp komen 22 huur woningen, geïnspireerd op het gezellige dorpse leven van Oisterwijk.

“Met alles binnen handbereik: scholen, supermarkten, medische voorzieningen, natuur, sport en openbaar vervoer.”